• Indian Restaurant Maharani
  • Indian Restaurant Maharani
  • Indian Restaurant Maharani
  • Indian Restaurant Maharani

 

Recensies

Siraton

Eten 8 / Service 9 / Decor 8

Indiaas restaurant met een zeer uitgebreide kaart. Met een groep diverse hoofdgerechten besteld en van elkaars gerechten geproefd. Iedereen erg enthousiast over de chicken tikka massala, chicken korma en tandoori. Heerlijk! Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend en gezellige sfeer. Bediening zeer attent en beleefd.


Yvonne Mac Gillavry

Eten 10 / Service 10 / Decor 10

The best Indian restaurant ever! The cuisine, service and the atmosphere made for a delightful evening. We will certainly visit there again.


Bekijk de rest van de recensies:

Patjeis84

Eten 8 / Service 10 / Decor 10

Fijne bediening zeg en wat een goed restaurant! Echt een keer in de watten gelegd en goede uitleg gekregen waarbij de tijd werd genomen. We waren met het werk hier en zaten met 10 personen aan 1 tafel. We hadden het menu overgelaten aan het personeel omdat we niet heel erg bekend zijn met de Indiase keuken. Een hele lekkere ervaring rijker ben ik, en mijn collega’s vonden dit ook.


Francis E

***** (5 of 5)

“Super, super”.
Super vriendelijke ontvangst en bediening. Heerlijke gerechten. Zeker een adres om speciaal de trip naar Den Haag te maken. Proficiat aan de "leading lady" en haar crew.

Openingstijden:

Ma – Zo 17.30 - 22:30

Adres:

Noordeinde 93, Den Haag 
Tel: 070 365 8874

Reserveren bij Maharani restaurant
Restaurant Maharani - Den Haag
© 2019 Copyright by Restaurant Maharani. An idar creative design
Become our friend
We're on Facebook!
Become our friend.