• Indian Restaurant Maharani
  • Indian Restaurant Maharani
  • Indian Restaurant Maharani
  • Indian Restaurant Maharani

 

Parkeren rondom het Noordeinde

Het is heel erg makkelijk om naar ons restaurant te komen met de auto. We zitten nog geen 5 minuten vanaf de snelweg aan de rand van het centrum van Den Haag.

Er zijn twee parkeergarages in de buurt van het Noordeinde. De makkelijkste is de nieuwe parkeergarage in de Zeestraat naast het Hilton Hotel, deze ligt op ongeveer 150 meter van ons restaurant. Klik op de link om meer informatie omtrent uur-tarieven en openingstijden te weten te komen. Parkeergarage Hilton. De ander is Parkeergarage Noordeinde Deze parkeergarage is moeilijker te bereiken en is erg smal. ligt ongeveer 250 meter van ons restaurant vandaan. Maakt u er een dagje Den Haag van en besluit u de avond met een heerlijk diner bij ons in het restaurant? Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren bij P+R Hoornwijck

U kunt bij ons in het noordeinde op straat parkeren maar, U MAG SINDS KORT NOG MAAR MAXIMAAL 2 UUR ACHTEREEN IN ONZE STRAAT EN ALLE OMLIGGENDE STRATEN PARKEREN. HET IS HET MAKKELIJKST OM IN PARKEERGARAGE HILTON TE GAAN STAAN.

Route

Openingstijden:

Ma – Zo 16.30 - 22:30

Adres:

Noordeinde 93, Den Haag 
Tel: 070 365 8874

Reserveren bij Maharani restaurant
Maharani Catering & food
Maharani Take-away
Restaurant Maharani - Den Haag
© 2020 Copyright by Restaurant Maharani. An idar creative design
Become our friend
We're on Facebook!
Become our friend.